Význam Antikonfliktního týmu policie ČR v Jihočeském kraji - Mráz, Zbyněk (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce se zabývá především spoluprácí AKT s osobami i organizacemi, které se účastní větších rizikových shromáždění s účastí PČR. Dále popisuje úlohu AKT při zajištění bezpečnosti u rizikových shromáždění osob se zaměřením na AKT Jihočeského kraje a jeho činnost při sportovních akcích většího rozsahu v krajském městě České Budějovice.
Importance the Anticonflict team of the Police Czech Republic in the south of Bohemian region