Posílení efektivity projektu internetového obchodu - Novotná, Renata (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této diplomové práce je posílení konkurenceschopnosti firmy iProdukční s.r.o prostřednictvím aplikace marketingových strategií a prezentace výsledků přizpůsobením webových stránek. Firma provozuje interaktivní portál aukce.mimiweb.cz.
Improve efficiency of project of e-shop
Keywords: internetový obchod; efektivita; konkurenceschopnost; marketingový výzkum; e-shop; efficiency; competitiveness; marketing research