Komunikační proces ve vybrané organizaci - Keclíková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem mé práce je zhodnotit komunikační proces v organizaci a navrhnout zlepšení. V teoretické části mé bakalářské práce je popsáno pomocí literárních zdrojů obecný komunikační proces. V praktické části se zaměřuji na konkrétní komunikační proces ve firmě Auto Kápl s.r.o. Analýza komunikačního procesu je provedena pomocí techniky dotazování, pozorování a rozhovoru s manažerem firmy.V závěru práce zhodnotím současný stav komunikace a navrhnu doporučení pro zlepšení stávající komunikace, které budou následně předány manažeru panu Káplovi.
Communication process in chosen organization
Keywords: komunikace; organizace; dotazník; komunikační proces; management; communication; organization; questionnaire; communications process; management