Integrované tematické vyučování - Majerová, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem bakalářské práce bude zmapovat metodu integrovaného tematického vyučování. Bakalářská práce obsahuje teoretickou a praktickou část. V teoretické části práce bude popsána metoda integrovaného tematického vyučování a jeho využití. Cílem praktické části bude zjistit, jaké jsou zkušenosti s realizací této metody realizované na Mateřské, Základní a Praktické škole , Štítného 3 v Českých Budějovicích- pracoviště Husova 9 ve spolupráci se Střední zdravotnickou školou, Husova 3, v Českých Budějovicích. Bude provedena výzkumná sonda pomocí dotazníku u studentek, studentů a vyučujících této speciální školy, kteří se podílejí na realizaci této metody.
Integrated Thematic Instruction
Keywords: Integrovaná tematická výuka; kurikulum; mozkově kompatibilní prostředí; celoroční plán; integrated thematic instruction; curriculum; brain-compatible environment; year-round schedule