Projektové vyučování a možnosti uplatnění na střední gastronomické škole - Zacharová, Helena (Jihočeská univerzita, 2018)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá projektovým vyučováním a jejím využitím na střední gastronomické škole. Je rozdělena do dvou částí, teoretické a empirické. V teoretické části je na základě odborné literatury zpracovaná problematika aktivizačních metod na středních odborných školách a shrnutím poznatků o projektovém vyučování. Empirická část pojednává o tvorbě a realizaci výukového projektu zaměřeného na problematiku, která odpovídá charakteru dané školy. Výstupem je metodi-ka, která zpracovaný projekt umožní využít i v dalších školách odborného zaměření.
Project education and the possibility and applying to culinary school
Keywords: Projektová výuka; střední odborná škola; gastronomie; Project education; secondary vocational school; gastronomy