Systém motivace a odměňování pracovníků ve vybrané organizaci - Benešová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2019)
Diplomová práce se zabývá systémem motivace a odměňování zaměstnanců v organizaci. V dané problematice je analyzováno, jaký vliv má systém odměn a motivace na spokojenost zaměstnanců. V práci je analyzován mzdový systém a systém zaměstnaneckých benefitů. Dotazníkové šetření je provedeno na zaměstnancích technickohospodářského a výrobního úseku. Na základě výsledků jsou v práci navrhnuty změny, které by mohl podnik zvážit, a rozhodnout se, zda by přispěly ke zlepšení spokojenosti zaměstnanců.
The system of a motivation and a remuneration of employees in a chosen organization
Keywords: motivace; systém odměňování; spokojenost zaměstnanců; benefity; zaměstnanci; motivation; stimulation; reward system; wage; employees; manager