Stanovení obchodní strategie vybraného podniku služeb - Kolářová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2008)
Hlavním cílem mé diplomové práce je analýza stávající obchodní strategie zkoumaného subjektu. Na základě podrobné analýzy marketingu, konkurence a pozice cestovní kanceláře na trhu je vytvořena nová obchodní strategie, prostřednictvím které je na trh zaveden nový produkt cestovní kanceláře - zájezd. Nový zájezd je vytvořen na základě dotazníkového šetření, které vyjadřuje potencionální zájem spotřebitelů o určitý produkt.
The assessment of business strategy in the selected travel agency
Keywords: obchodní strategie; produkt; služba; cestovní kancelář; zákazník; analýza; business strategy; product; service; travel agency; customer; analysis