Matematika na ZŠ podporovaná Excelem - Bláhová, Marie (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce je návodem pro výuku matematiky za podpory Excelu. Součástí práce je sbírka příkladů, které lze řešit pomocí Excelu.
Mathematics on basic school supported by Excel