Nádorová imunoterapie založená na kombinaci TLR ligandů a ligandů fagocytárních receptorů - Uher, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavním cílem této práce bylo studování nádorové imunoterapie založené na kombinaci TLR ligandů a ligandů fagocytárních receptorů. Studovali jsme nahrazení LPS bakterií Borrelia burgdorferi nebo Resiquimodem v nádorové imunoterapii. Také jsme zkoušeli blokaci CD47 v nádorové imunoterapii. Posledním cílem této práce byla exprese fosfatidylserinu na melanomových buňkách B16-F10.
Cancer immunotherapy based on the combination of TLR ligands and ligands of phagocytic receptors
Keywords: nádorová onemocnění; imunoterapie; TLR ligandy; ligandy fagocytárních receptorů; fosfatidylserin; cancer; immunotherapy; TLR ligands; ligands of phagocytic receptors; phosphatidylserine