Interaktivní prostorové objekty jako prostředek rozvoje kognitivních funkcí u dětí mladšího školního věku - Baladová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2015)
V bakalářské práci se zabývám rozvojem kognitivních funkcí u dětí mladšího školního věku. Především se zaměřuji na vývoj inteligence. Výsledkem této práce je trojrozměrný objekt s hrami, který si klade za cíl posunout jedince dál v rozvoji logického myšlení. Práce je teoreticko-praktická. V teoretické části se nejvíce zaměřuji na teorii inteligence, logicko - matematické a prostorové myšlení. V praktické části se zabývám hrami a výrobou herního objektu, který je umístěn v exteriéru, kde je přístupný všem dětem.
Interactive spacial objects as a medium of developement of cognitive functions in early school age
Keywords: Inteligence; kognitivní funkce; logika; Jean Piaget; Howard Gardner; didaktická hra; herní objekt; Intelligence; cognitive function; logics; Jean Piaget; Howard Gardner; didactic game; games objects.