Vliv malých a středních podniků na výši nezaměstnanosti v Jihomoravském kraji - Šebela, David (Jihočeská univerzita, 2008)
analyzovat situaci v Jihomoravském kraji z hlediska vlivu malých a středních podniků na výši nezaměstnanosti,vliv malých a středních podniků na výši nezaměstnanosti na Znojemsku, zároveň stanovit faktory ovlivňující trh práce a navrhnout opatření ke zlepšení stávající situace, tedy sladění poptávky s nabídkou na trhu práce.
influence of small and middle companies on the unemployment range in South Moravia area zone
Keywords: Jihomoravský kraj; okres Znojmo; nezaměstnanost; malé a střední podnikání; South moravia region; influence of small and middle companies on the unemployment range