Využití interaktivní tabule na prvním stupni ZŠ při výuce témat Přirozená čísla do 1 000 000, Závislosti a vztahy. - Koukal, Martin (Jihočeská univerzita, 2011)
V diplomové práci se zabývám praktickým využitím interaktivní tabule ve výuce tématu Přirozená čísla do milionu, závislosti a vztahy. V úvodu porovnávám obecné zásady výuky matematiky a komentuji dokumenty, které se zabývají zadaným tématem. Práce obsahuje manuál; návod k mému interaktivnímu materiálu. V práci popisuji průběh ověření materiálu. V závěru subjektivně hodnotím poznatky ze samotné konfrontace s realitou.
Using an interactive whiteboards on the primary school to teach the topics Natural numbers to 1 000 000, Dependencies and relationships.
Keywords: interaktivní tabule; přirozená čísla do milionu; matematika 1.stupně ZŠ; Smart Notebook; MS Excel