Změny v systému sociální péče a jejich dopad na klienty - Nohavová, Eva (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce se zabývá problematikou poskytování sociální péče a mapuje změny, které nastaly účinností nového zákona o sociálních službách. Teoretická část práce je věnována zákonu o sociálních službách, jehož platnost přináší do systému sociálních služeb mnoho změn. Výrazné změny se týkají především poskytovatelů a uživatelů sociálních služeb. Praktická část práce popisuje názory vybraných registrovaných poskytovatelů sociálních služeb na nový zákon o sociálních službách.
Changes in the social care system and their impact on clients
Keywords: sociální péče; sociální služby; klient; social care; social services; client