Porovnání sklízecích mlátiček John Deere modelů T a S - Papoušek, Pavel (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato práce je zaměřena na problematiku porovnání dvou typů sklízecích mlátiček před koupí. Práce obsahuje srovnání ztrát, spotřeb a výpočet sezonní výkonnosti jednotlivých sklízecích mlátiček a ekonomické zhodnocení.
John Deere Model T and S Combine Harvesters Comparison
Keywords: sklízecí mlátička; lišta; rotor; vytřásadlo; sklizeň; combine harvester; bar; rotor; shaker; harvest