Tvorba e-learningového kursu se zaměřením na zvyšování informační gramotnosti - Matuška, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření kurzu Manažerské informatiky ve vybraném e-learningovém systému, který zefektivní a ulehčí výuku jak pro studenty tak pro vyučujícího.
Creation of e-learning course aimed at increasing informatics literacy
Keywords: e-learning; kurs; manažerská; informatika; e-learning; course; management; informatics