Organizační změny v rozvoji vybraného podnikatelského subjektu - Břicháčková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce byla zaměřena na vývoj organizační struktury, identifikaci vývojové fáze podniku a doporučení organizačních změn pro následné vývojové období podniku. Bakalářská práce byla prováděna ve firmě PrimaTech s.r.o., v níž jsem analyzovala změny podniku, organizační strukturu, změny v rozvoji a vedení společnosti, změny v řízení společnosti a primární dokumenty řízení a porovnala jsem vybrané ukazatele - čistý obrat, hrubý zisk a výši pohledávek - od roku 2002 do roku 2007.
Organizational changes in development of the chosen company
Keywords: organizační struktura; organizační změny; životní cyklus podniku; krize v podniku; proces realizace a kontroly zakázky; čistý obrat; politika jakosti; organizational structure; organizational changes; company life cykle; crisis in company; process of realization and check of commission; net sales; quality policy