Implementace systému řízení dle ISO 9001 ve firmě - Chvátal, Jiří (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této bakalářské práce je vypracování návrhu postupu zavedení systému managementu jakosti dle ČSN EN ISO 9001 ve firmě. Teoretická část práce se zabývá jakostí a managementem jakosti. Praktická část je zaměřena na audit společnosti a vytvoření dokumentů dle ČSN EN ISO 9001.
Implementation of ISO 9001 quality management system in a company
Keywords: Jakost; management jakosti; systém řízení jakosti; Quality; quality management; system of quality management