Hodnocení žáka učitelem při odborném výcviku vzdělávacího oboru kuchař - číšník - Horálková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2013)
Předmětem mé bakalářské práce je teoreticky popsat problematiku hodnocení žáka učitelem při odborném výcviku a navrhnout systém hodnocení pro odborný výcvik vzdělávacího oboru kuchař-číšník.
The Assessment in Vocational Training by Vocational Branch Cook - Waiter
Keywords: Odborný výcvik; hodnocení; slovní hodnocení; klasifikace; známka; sebehodnocení; zkoušky; učitel; žák.; Vocational training; assessment; verbal assessment; classification; grade; self?testing; teacher; student.