Kolektivní investování a investiční fondy v ČR - Kossúth, Michal (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce Kolektivní investování a investiční fondy v ČR charakterizuje právní úpravu v ČR, zabývá se historickým vývojem a klasifikací investičních fondů. Zmiňuje zásady pro investování a v závěru práce prezentuje vybrané produkty, porovnává je, zmiňuje výhody i nevýhody a tím nastiňuje možnosti, které kolektivní investování v České republice nabízí.
Collective investment and funds in the Czech Republic
Keywords: Kolektivní investování; investiční společnost; podílový fond; investiční fond; Collective investment; investment company; shares fund; investment fund