Faktory určující prostorovou heterogenitu planktonních korýšů v mělkých jezerech a rybnících - Látalová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá prostorovou heterogenitou planktonních korýšů v mělkých jezerech a rybnících, se zaměřením na podmínky v České republice. Součástí práce je projekt zabývající se touto problematikou na rybníce Rod v CHKO Třeboň.
Factors determining the spatial heterogeneity of planktonic crustaceans in shallow lakes and ponds
Keywords: prostorová heterogenita; planktonní korýši; zooplankton; mělká jezera; rybníky; hypertrofní rybníky; rybník Rod; spatial heterogeneity; planktonic crustaceans; zooplankton; shallow lakes; ponds; hypertrophic ponds; pond Rod