Možnosti hodnocení pracovníků a jejich stimulace - Švarcová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce je navrhnout změny systému hodnocení pracovníků a jejich stimulace a způsob jejich uplatnění ve vybrané společnosti. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy týkající se hodnocení pracovníků a stimulace pracovníků. Praktická část je tvořena základními informacemi o vybrané společnosti, po kterých následuje interpretace analýzy systému hodnocení a interpretace analýzy stimulace pracovníků ve vybrané organizaci. Součástí bakalářské práce je dotazníkové šetření, které mělo odhalit dosavadní stav stimulace zaměstnanců vybrané banky. Na základě výsledků šetření byly stanoveny návrhy na zlepšení
Options evaluation of staff and their stimulation
Keywords: hodnocení zaměstnanců; stimul; stimulace; stimulace zaměstnanců; evaluation of employees; stimulus; stimulation; stimulation of employees