Využití Apache Cordova k práci s Photon Particle - Mastil, František (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem bakalářské práce je vytvoření metodiky k tvorbě aplikací prostřednictvím Apache Cordova (Ionic 2). Dále zprovoznění lokálního cloudu, na kterém bude fungovat mikrokontroler Particle Photon. Vytvořené metodiky budou ověřeny na praktických řešení.
Utilization of Apache Cordova to work with Photon Particle
Keywords: Ionic 2; Apache Cordova; Particle Photon; Cloud; IoT; Ionic 2; Apache Cordova; Particle Photon; Cloud; IoT