Peniální a bakulární morfologie vybraných rodů afrických hlodavců - Horáková, Sylvie (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce se zabývá variabilitou peniální a bakulární morfologie u afrických hlodavců rodů Saccostomus, Stenocephalemys, Gerbilliscus, Acomys a Aethomys.
The morphology of penis and baculum in selected genera of African rodents
Keywords: Morfologie; penis; bakulum; hlodavci; Saccostomus; Stenocephalemys; Gerbilliscus; Acomys; Aethomys.; Morphology; penis; baculum; rodents; Saccostomus; Stenocephalemys; Gerbilliscus; Acomys; Aethomys.