Tvorba Ladislava Fukse v 70. letech - Francová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce Tvroba Ladislava Fukse v 70. letech interpretuje devět stěžejních děl této etapy a následně je spolu komparuje. Analýzou jsou zjištěny společné motivy tematické i jazykové. Pozornost je věnována vývoji a proměně tvorby.
The Work of Ladislav Fuks in the 70´s
Keywords: Ladislav Fuks; teorie fikčních světů; normalizační próza; Ladislav Fuks; theory of fiction words; normalization prose