Principy Bahá´í v kontextu jiných náboženství. Případová studie Townshend International School - Kolarová, Soňa (Jihočeská univerzita, 2014)
Townshend International School je víceleté gymnázium pro studenty z celého světa, kde jsou uplatňovány morální principy vycházející z Bahá'í víry. Záměrem této práce je formou dotazníků zjistit, do jaké míry má Bahá'í víra vliv na studenty s jiným vyznáním nebo bez vyznání. A také zda toto případné ovlivnění nějak dokáží využít ve svém životě. Objektem zkoumání je malá sociální skupina studentů posledních ročníků gymnázia.
Principles of Bahá'í Faith in the Context of Other Religions. Case Study Townshend International School
Keywords: Bahá'í Víra; morální principy; Townshend International School; filozofie; Světový dům spravedlnosti; ovlivnění; víra.; Bahá'í Faith; moral principles; Townshend International School; philosophy; The Universal House of Justice; interference; faith.