Optimalizace systému logistického zajištění distribuce pohonných hmot. - Machovský, Martin (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této diplomové práce je analýza distribučního řetězce nebezpečných látek zařazených do sortimentní skupiny pohonné hmoty, se zaměřením na jeho optimalizaci a odhalení případných nedostatků, u kterých jsou formulovány návrhy vedoucí k optimalizaci logistického zajištění distribuce pohonných hmot.
Optimization of logistics of fuel distribution.
Keywords: Distributor; optimalizace; pohonné hmoty.; Transport; fuel; optimization.