Outdoorové aktivity v cestovním ruchu ve vybraném regionu - Vyšší Brod, Rožmberk - Koričarová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato diplomová práce se zabývá outdoorovými aktivitami v oblasti a Vyšší Brod a jejich vlivem na rozvoj regionálního cestovního ruchu. Hlavním cílem práce je zhodnoti současnou nabídku a úroveň outdoorových aktivit a navazujících služeb v dané oblasti a poukázat na výzanm těchto aktivit pro rozvoj cestovního ruchu v regionu. Dalším cílem bylo informovat o současné nabídce a kvalitě služeb a také návštěvnosti dané oblasti.
Outdoor activities in tourism in choice area - Vyšší Brod, Rožmberk
Keywords: outdoorové aktivity; cestovní ruch; pěší turistika; cykloturistika; vodní turistika; hippoturistika; Vyšší Brod; Rožmberk; služby; outdoor activities; tourism; hikig; cycling; touring by water; horse riding; Vyšší Brod; Rožmberk; services