Řízení služeb ve zvoleném hotelu (Hotel Savoy**** České Budějovice) - Maříková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2016)
Hlavním tématem této bakalářské práce je řízení služeb ve zvoleném hotelu - hotelu Savoy. Je zaměřena na návrh zlepšení v řídících procesech hotelu. V teoretické části jsou popsány a definovány hotelové služby, cestovní ruch, vývojové trendy v obalsti hotelnictví apod. Praktická část se zabývá konkrétním hotelem Savoy. Analyzuje jeho dostupná data, vypracovává finanční analýzu a dotazníkové šetření. Výsledkem je vypracování návrhu na zlepšení managementu.
Service management in a selected hotel
Keywords: hotel; cestovní ruch; management; zákazníci; personál; hotel; tourist industry; management; customers; personnel