Venkovská turistika z pohledu evropských fondů - Pekařová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit možnosti čerpání financí z evropských fondů na rozvoj venkovské turistiky v České republice po vstupu do Evropské Unie. Dílčí cíl je analýza a zhodnocení forem a druhů venkovské turistiky a srovnání jejich financování z fondů EU ve vybrané oblasti, kterou je Táborsko.
Rural tourism from the perspective of European funds
Keywords: cestovní ruch; venkovská turistika; dotace; operační programy; Evropská Unie.; Tourism; rural tourism; subsidies; operational programms; European Union.