Preference pohybových aktivit studentů Jihočeské univerzity - Soustružník, Michal (Jihočeská univerzita, 2007)
Tato diplomová práce podává informace o preferencích pohybových aktivit u vybraných skupin studentů Jihočeské univerzity. Porovnává tyto preference mezi vybranými skupinami studujících tělesnou výchovu s vybranými skupinami jiných učitelských oborů. Výsledky ukázaly že v současné době jsou v popředí zájmu mladých lidí jak sporty tradiční tak nové, moderní, které se u nás rozvíjí až v posledním desetiletí. Také tyto aktivity odráží rozvoj společnosti, vývoj ekonomiky a technické možnosti jako jsou nová sportoviště, aj.
Preferences of Locomotive Activities of the Students of Southern Bohemian University
Keywords: Pohybová aktivita; individuální sporty; týmové sporty; kondiční aktivity; pohybové aktivity v přírodě; bojová umění; rytmické a taneční aktivity; respondent.; Locomotive activity; individual sports; team sports; conditional activities; locomotive activities in the countryside; combative sports; rhythmical and dancing activities; respondent