Vybrané problémy ochrany spotřebitele - Huml, Jan (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem práce je zjištění povědomí spotřebitelů o jejich právech v oblasti ochrany spotřebitele. Mezi vedlejší cíle, patří zjištění důvodů případné neznalosti práva, zjištění spokojenosti s ochranou spotřebitele a návrh opatření, která povedou ke zlepšení dané situace.
Choisen problems of the consumer protection
Keywords: spotřebitel; ochrana spotřebitele; marketingový výzkum; reklamace; consumer; consumer protection; marketing research; complaint