Interkulturní rozdíly v oddělení obchodního servisu v rámci holdingu Schwan - Remešová, Jana (Jihočeská univerzita, 2009)
Popis a analýza vztahů v rámci obchodního servisu holdingu Schwan Cosmetics. Vztahy v rámci oddělení obchodního servisu, kde jsou ve styku obchodní oddělení německé mateřské společnosti Schwan cosmetics s oddělením v České republice. Jejich popis, vývoj a možné problémy. Vysvětlení kulturních standardů, rozdílností a situací, v nichž může dojít ke konfliktům.
Foreign Human Relations in Department "Customer Supply Department" in Holding Company Schwan
Keywords: interkulturní vztahy; obchodní vztahy; komunikace; foreign human relationship; bussiness relationship; communication