Možnosti financování rozvoje venkova v programovacím období 2007-2013 - Blechová, Petra (Jihočeská univerzita, 2011)
Předmětem bakalářské práce "Možnosti finančních podpor pro rozvoj venkova v programovacím období 2007 - 2013" je popsání možností finančních podpor pro rozvoj venkova. První část je zaměřena na vývoj a poslání politiky rozvoje venkova. V druhé částí bude popsána implementace politiky rozvoje venkova a dále úspěšné projekty, které budou zhodnoceny.
Possibilities of financial supports for countryside development in program period 2007-2013
Keywords: finanční podpory; politika rozvoje venkova; venkovské oblasti; realizované projekty; evropské fondy; financial supports; country development; rural regions; realize projects; european funds