Profily návštěvníků turistické oblasti Krumlovsko - Pimienta, Patrick (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato bakalářská práce identifikuje, na základě dat získaných z kvantitativního výzkumu, klíčové a perspektivní segmenty návštěvníků v turistické oblasti Krumlovsko. Potřeby a požadavky těchto návštěvníků jsou zohledněny v navrhnutých opatřeních pro udržitelný rozvoj cestovního ruchu oblasti.
Visitors' Profiles in the Tourism Area of Krumlovsko
Keywords: Krumlovsko; cestovní ruch; marketingový výzkum; segmentace; udržitelný rozvoj; Krumlovsko; tourism; market research; segmentation; sustainible development