Vyhodnocení nákladů na opravy a údržbu u vybraných traktorů CASE - Prokopcová, Natálie (Jihočeská univerzita, 2020)
Hlavní náplní této bakalářské práce je porovnání dvou modelů traktorů značky CASE z hlediska nákladů na opravy a údržby. Tato práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Celá práce je zaměřena na opravy a údržby, proto jsou v teoretické části popsány jednotlivé soustavy traktoru. V praktické části je vlastní porovnání traktorů dle nákladů na opravy a údržby. Tyto náklady jsou pak přepočteny na motohodiny, podle vzorečků uvedených v metodice a na závěr jsou tyto hodnoty shrnuty v grafu.
Evaluation of repair and maintenance costs for selected CASE tractors
Keywords: náklady; oprava; údržba; traktor; costs; repair; maintenance; tractor