Uplatnění procesního způsobu řízení výroby ve vybraném podniku - Pincová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2014)
Předmětem diplomové práce "Uplatnění procesního způsobu řízení ve vybraném podniku (Banes spol. s.r.o.)" je zkoumání a zmapování procesů, které se ve společnosti Banes spol. s.r.o. vyskytují. První část práce zahrnuje teoretický základ dané problematiky, především vymezení základních pojmů procesů, kvality a vybraných technologií, systémů a metod využívané společností Banes spol s.r.o. V druhé části dochází k popisu společnosti Banes spol. s.r.o. Získané teoretické poznatky jsou aplikovány v analýze struktury procesů, v definování procesů a jejich analýze v podniku Banes spol. s.r.o. V poslední části jsou aplikované statistické analýzy kvality.
The application process for the management of production in the selected company
Keywords: Organizace; proces; procesní řízení; kvalita; analýza struktury procesů; definování procesů a analýza procesů v podniku; aplikované statistické analýzy; Organization; process; process management; quality; structure analysis of processes; defining processes and process analysis in the company; applied statistical analysis