Návrh podnikatelského záměru včelí farma - Šťáva, Miloš (Jihočeská univerzita, 2017)
Předmětem bakalářské práce ,,Návrh podnikatelského záměru včelí farma" je vypracování reálného podnikatelského záměru fungujícího mikropodniku. Bakalářská práce se dělí na dvě části, z nichž první, je část teoretická, která se zaměřuje na obecnou charakteristiku mikropodniku a jeho hospodářské využití, s vysvětlením jeho založení. Část druhá, praktická, uvádí sestavení podnikatelského záměru nově vznikajícího reálného mikropodniku s produkcí včelích komodit. Závěrem je práce zakončena doplněními, jenž mohou v budoucnu přispět v zakládání mikropodniku a jeho vývoji.
Business plan proposal - bee farm
Apis mellifera L.
Keywords: podnikatelský záměr; založení mikropodniku; podnikání; vlastník; business plan; setting up micro-business owner