Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti mikroregionu Dolní Pootaví - Spolková, Simona (Jihočeská univerzita, 2009)
Tématem bakalářské práce jsou Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti Dobrovolného svazku obcí Dolního Pootaví. Cílem bakalářské práce je popsat vybraný mikroregion se zaměřením na danou oblast komerčních služeb, provést situační analýzu a vymezit předpoklady rozvoje dané oblasti komerčních služeb ve vybraném mikroregionu.
The assumptions of commercial services development in a chosen area Dolní Pootaví
Keywords: mikroregion; komerční služby; regionální rozvoj; situační analýza; marketingový výzkum; microregion; commercial services; regional development; situational analysis; marketing research