Plánování a řízení kovovýroby v obchodní korporaci - Nepivodová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2018)
Hlavním cílem této práce je vypracovat výrobní a finanční plán. Tento plán se zaměřuje na kovoobrábění v obchodní korporaci. To vše je vytvořeno s ohledem na vztahy mezi nabídkou a poptávkou spojené s výrobou a její ekonomikou. Na základě odborné literatury jsou v práci použity materiály odpovídající tématu. Jde především o literaturu o výrobě, výrobním procesu, řízení výroby, plánování výroby atd.
Planning and Management of Metalworking in a Business Corporation
Keywords: Plánování výroby; řízení výroby; produkce; výrobní proces; kalkulace.; Planning; management; production; process of production; calculation.