Možnosti využití doplňkových látek ve výživě zvířat - Novotná, Lucie (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá možnostmi využití doplňkových látek ve výživě zvířat. Práce je zaměřena na důležitost a nezbytnost dosažení zdravého vývoje a růstu hospodářských zvířat, s dopadem na životní prostředí a bezpečnost pro člověka. Je zde popsána charakteristika jednotlivých látek, jejich účinek a správné dávkování.
Possibilities of utilization additives in animal nutrition
Keywords: Fytogenní aditiva; probiotika; technologické doplňkové látky.; Phytogenous additives; probiotics; technological additives.