Socioekonomický status klientů cestovní kanceláře PET-TOUR s.r.o. - Loudová, Monika (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem této bakalářské práce je stanovení socioekonomického statusu klientů cestovní kanceláře PET-TOUR s.r.o. a určení jeho souvislosti s charakterem zájezdu. Základní sledované proměnné u klientů vybrané CK jsou pohlaví, věk, místo bydliště, vzdělání a příjem. Teoretická východiska spolu s praktickým zpracováním práce tvoří základnu pro doporučení týkající se inovací v cestovní kanceláři PET TOUR s.r.o.
The socio-economic status of the clients of the travel agency PET-TOUR s.r.o.
Keywords: cestovní kancelář; cestovní ruch; sociální stratifikace; společnost; status; účastník cestovního ruchu; zájezd; travel agency; tourism; social stratification; society; status; participant of tourism; tour