Krystalizační studie lytických enzymů bakteriofágů LysAm24, LysSi3 a LysSt11 - Flanderová, Vendula (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce se zaměřuje na krystalizační experimenty lytických enzymů bakteriofágů LysAm24, LysSi3 a LysSt11. Hlavním cílem práce je nalezení krystalizačních podmínek ke vzniku krystalů, které budou vhodné pro použití při rentgenové difrakční analýze. Difrakční data budou použita k určení struktury proteinu pro budoucí výzkum.
Crystallization studies of lytic enzymes of bacteriophages LysAm24, LysSi3 and LysSt11
Keywords: krystalografie; krystalizace; krystal; rentgenová difrakční analýza; bakteriofág; lytický enzym; struktura; 3D model; crystallography; crystallization; crystal; X-ray diffraction analysis; bacteriophage; lytic enzyme; structure; 3D model