SOCIÁLNÍ ASPEKTY, KTERÉ OVLIVŇUJÍ ADAPTACI SENIORŮ V DOMOVĚ PRO SENIORY - Javorská, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Ve své práci jsem se zabývala schopností adaptace seniorů na domov pro seniory. Výzkum probíhal v Domově pro seniory v Újezdci u Klatov, jeho zřizovatelem je Město Klatovy. V tomto domově jsem pracovala jako pracovnice sociální péče.
THE SOCIAL ASPECTS INFLUENCING THE ADJUSTMENT OF SENIORS CITIZENS IN NURSING HOMES
Keywords: Senior; aktivita; adaptace; potřeba; stárnutí; aktivizace; Senior; activity; adaptation; need; fadeaway; aging; activation