Kynologie v mimoškolní výchově dětí - Bahníková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce Kynologie v mimoškolní výchově dětí přináší v teoretické části přehled volnočasových aktivit vhodných pro děti školního věku. Dále popisuje kynologii jako zájmovou činnost v mimoškolní výchově. Praktická část obsahuje výsledky didaktického průzkumu mezi dvěma skupinami respondentů. První skupina tvořila děti, které se aktivně věnují kynologii. Druhá skupina nikoliv.
Cynology in children extracurricular upbringing
Keywords: kynologie; mimoškolní výchova; zájmová činnost; volný čas; didaktický test; cynology; extracurricular upbringing; leisure activity; leisure time; didactical test