WWW prezentace firmy SALVETE - Čejka, Jindřich (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem této práce je vytvořit oficiální webovou prezentaci s možností upravovat obsah stránek samotným správcem stránek pomocí administrátorské sekce. Práce tedy bude rozdělena do dvou částí, kterým bude předcházet návrh databázové struktury. 1) první část: Tou první je vytvořit webové stránky, které bude používat (prohlížet si) běžný návštěvník stránek. To představuje navrhnout kvalitní design, jenž v dnešní době hraje velkou roli v návštěvnosti stránek, a ten sestavit do HTLM podoby dle standardu XHTML 1.0 Strict samozřejmě s využitím formátovacích stylů CSS 2.1. Celá tato část samozřejmě bude využívat technologii PHP a MySQL, přičemž obsah sekcí stránek bude umístěn v databázi. 2) druhá část: Cílem druhé části bude vytvořit opět webové stránky, které budou přístupné pouze správci stránek, administrátorovi. Tato sekce umožní administrátorovi upravovat, mazat či přidávat obsah stránek. Opět s využitím PHP a MySQL .
WWW presentation of the SALVETE company
Keywords: XHTML 1.0 Strict; CSS 2.1; PHP; MySQL; SEO; WWW prezentace; XHTML 1.0 Strict; CSS 2.1; PHP; MySQL; SEO; WWW presentation