Sestavení kompenzačního programu poruch v oblasti kolen a plochých nohou. - Janoušek, Martin (Jihočeská univerzita, 2009)
Sestavení kompenzačního programu v oblasti kolen a plochých nohou je pro mě blízké téma. Osobní zkušenost je ideálním nstrojem k uvědomění si daného problému. Práce je koncipována do běžného prostředí. Využití znalostí by mělo pomoci k časné diagnostice a možnosti sestavení kompenzačního programu k této problematice.
The scheduling programme of disorders corrections in the area of knees and flat foots (pes planus).
Keywords: plochá noha; kompenzace; prevence; diagnostika; chůze; flat foot; compensation; prevention; diagnostics; walk