Předpoklady rozvoje cestovního ruchu na Rudolfovsku - Paďourková, Ivana (Jihočeská univerzita, 2009)
Hlavním cílem práce byla analýza Rudolfovska z pohledu cestovního ruchu. Byla provedena situační analýza a poté následovalo terénní šetření. Na základě výsledků dotazníkového šetření byl vytvořen návrh inovací, které by vedly ke zlepšení stávající situace. V rámci opatření byl vytvořen nový produktový balíček.
Preconditions of tourism development in the Rudolfovsko
Keywords: cestovní ruch; služby v cestovním ruchu; situační analýza; terénní šetření; produktový balíček; marketingový mix; Rudolfovsko; tourism; tourism services; situation's analysis; field search; package of tourism services; marketing mix; Rudolfov region