Dimenze plenérové tvorby v pedagogice volného času - Lišková, Šárka (Jihočeská univerzita, 2009)
Teoretické zpracování materiálů z oborů teorie a dějin umění (se zaměřením na fenomén krajinomalby a plenérové tvorby obecně), výtvarné výchovy, pedagogiky volného času a zážitkové pedagogiky. Vytvoření, metodické zpracování, realizace a zdokumentování vlastního výtvarného projektu vztahujcího se k plenérové tvorbě.
Dimension of plain air painting in leisure education
Keywords: krajinomalba; plenérová tvorba; volný čas; pedagogika volného času; zájmová činnost; umění; landscape painting; plain air painting; leisure education; spare-time activity; fine arts