Analýza vybraného distribučního řetězce pro produkty nabízené formou zásilkového obchodu - Benediktová, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Hlavním cílem diplomové práce je provedení analýzy distribučního řetězce produktů nabízených formou zásilkového obchodu společnosti TV Products, počínaje dodávkami z výroby, přes distribuční sklady, až k dodávkám do obchodní sítě. Součástí cíle je také použití predikčních metod a metody ABC pro stanovení optimální zásoby a velikosti objednacího množství jednotlivých druhů zboží.
Analyse of choiced distribution chain for products quoted by form of mail-order trade
Keywords: logistika; distribuční řetězec; zásilkový obchod; způsob dopravy; skladování; logistics; distribution chain; mail-order trade; transport mode; stock-keeping