Stres management ve vybrané organizaci - Sekaninová, Denisa (Jihočeská univerzita, 2022)
Diplomová práce se týká problematiky stresu a stress managementu na pracovišti. Cílem je zkoumání vlivu stresu a stresových faktorů a jejich příčiny. Na základě dotazníkového šetření a vedeného rozhovoru jsou navrženy změny v současném stresmanagementu společnosti, a to i ve finančním vyjádření.
Stress management in a selected organization
Keywords: stres; stresové faktory; příčiny stresu; zvládání stresu; stress; stress factors; causes of stress; stress management